Uw partner voor al uw renovatieprojecten

BEGELEIDING, ADVIES EN UITVOERING

Het renoveren van een woning haalt meer en meer de bovenhand op nieuwbouw. Het heeft als grote voordeel dat de kosten gespreid kunnen worden in de tijd. Bovendien kunt u bij renoveren in aanmerking komen voor bepaalde premies en voordelen.

Tijdens alle fasen van de renovatie begeleiden wij u en voeren alle gewenste werken uit in nauw overleg. Door onze goede contacten met verschillende onderaannemers, heeft u tijdens het verbouwingsproces ook maar één aanspreekpartner die de werken goed op elkaar kan afstemmen.

Zolderrenovatie

EEN EXTRA SLAAPKAMER?

Restauraz specialiseert zich ook in het ombouwen van verloren ruimtes zoals uw zolder. Alles start met een goede isolatie van het dak al dan niet in combinatie met het isoleren van de vloer. Dit is een rendabele investering aangezien 25% van de energie in de woning verloren gaat via het dak.

Na het isoleren met dampscherm, plaatsen wij gyprocwanden, gyprocplafonds, binnendeuren,... die wij professioneel afwerken. De eindafwerking zoals schilderwerken en het plaatsen van de gekozen houten vloerbedekking kunnen wij indien gewenst ook uitvoeren.